FőoldalKívánságlista (0)FiókomKosárPénztár

Héliumos lufi szett használati útmutató

1. Helyezze a dobozt sima felületre.

 

2. Nyissa ki a dobozt a tetején, az „ITT NYISSA KI” feliratnál, és húzza ki a doboz perforált részét.

 

3. A doboz oldalánál nyomja át a kör alakú, perforált részt, hogy hozzáférjen a palackszelep csatlakozóhoz, majd távolítsa el a műanyag védőkupakot.

 

4. Kézzel csavarozza össze a nyomáscsökkentőt a szelep kimenetével és bizonyosodjon meg arról, hogy a menet egyenesen áll. Kérjük, ne használjon semmilyen szerszámot a művelethez.

 

5. Nyissa meg a szelepet az óramutató járásával ellentétes irányba.

 

6. Helyezze a kötözőt a nyomáscsökkentő gumi részére, majd a léggömb nyakát illessze a kimenetre, ameddig nem szorul, kb. 3cm-t befedetlenül hagyva.

 

7. Tartsa a léggömb nyakát stabilan és nyomja le enyhén a nyomáscsökkentő gumis kimenő csonkját, mindaddig, amíg a léggömb eléri a kívánt méretet.

 

8. Csúsztassa a kötözőt a léggömb nyakára, ügyelve arra, hogy a töltet a léggömbben maradjon, majd húzza meg a kötözőt. (A léggömb felfújását követően, mielőtt a gyorskötözőt rárakná a léggömbre, a hosszabb tartó hatás elérése érdekében, ajánlott a lufit anyagában megkötni.)

 

9. A léggömb megtöltése után mindig szorosan zárja el a szelepet az óramutató járásával megegyezően és hagyja rajta a szelepet a palack kimenetén. Ezzel megakadályozhatja, hogy a gáz véletlenül kiszivárogjon.