FőoldalKívánságlista (0)FiókomKosárPénztár

Héliumos lufi dekorációs ötletek

A BalloonKIT, amellett, hogy már a rendezvény, családi esemény szervezésénél is megalapozza a jó hangulatot, a dekorációban is nagy segítség lehet. A héliumos lufi dekoráció még különleges- ebbé teszi az amúgy is különleges napot, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A BalloonKIT csapata úgy tapasztalja, hogy a különféle lufi dekorációkkal, héliumos léggömb-reptetésekkel, melyet ezzel a termékkel el lehet készíteni, garantált a jó hangulat.

Manapság a lufi dekoráció már mindenki számára elérhető, de mivel a BalloonKIT még nem terjedt el, ezért sokan nem tudják, hogy hogyan is tudják a saját családjuk, barátjuk, kollégájuk buliját, ünnepét még jobban feldobni.

Egyszerűen lehet csak dekoráció jelleggel egy szobát telerakni a felfújt héliumos lufikkal, vagy akár a lakás minden szobájába elhelyezni pár darabot, melyekre különböző üzeneteket lehet helyezni.

Ki lehet próbálni, hogy hány héliumos léggömb tart meg, emel magasba egy-egy tárgyat (várjuk tapasztalataitokat).

Amennyiben bármilyen lufi dekorációs videótok vagy fényképetek van, küldjétek be az info@balloonkit.hu címre és az Élménybeszámoló rovatban vagy itt a Héliumos lufi dekorációs ötletekben közzétesszük.

üzenetek lufival idő lufik sok lufi az égben gigantikus héliumos luficsokor lufi reklámfelirattal